VadaszKutya.hu Portl
Hirdetés

Érdekességek

A sörétes puska részei

A sörétes puska részei rendeltetésük szerint - egyes műszaki leírásoktól némileg eltérően - négy nagy csoportra oszthatók, melyek a következők. A cső feladata a robbanás erejének hasznosítása és a lövedék repülési irányának meghatározása. A csövön ezért célzó berendezés is található.

Buszozik, várost néz, de minden este hazatér egy kutya PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Repas   

Egy Camillo névre hallgató kutya napközben különböző buszjáratokra száll, felfedezi az olaszországi San Remo utcáit, ám esténként mindig hazatér gazdaasszonyához.

tacskó

 A 12 éves Camillo érdeklődő alkat, mindennap buszra száll, és körüljárja San Remo nevezetességeit. Nem érdekli, hogy a család aggódik miatta, de a kalauzoktól sem jön zavarba, pedig nem vált menetjegyet. A különleges állatról beszámoló olasz lap, a La Repubblica genovai kiadása szerint Camillo az egyetlen kutya, amely buszra száll, hogy ismeretlen helyeket kutasson fel. Gazdája nem tartóztatja, mert tiszteli személyes szabadságát, ám úgy döntött, valahogy mégis kifürkészi, merre jár kedvence. Az Egyesült Államokból rendelt neki kutyakamerát, a nyakörvére szerelte, a kis készülék pedig rögzíti, merre kalandozik, mit művel egész nap Camillo. A gazdi számít a polgárok és a turisták rokonszenvére, akik egyre jobban szeretik a csavargó ebet. Volt köztük, aki fényvisszaverő mellénykét vásárolt neki, mivel egyre rövidülnek a napok, és hamar sötétedik, Camillo pedig nem figyeli az órát. Tudja, hogy haza kell mennie, de azt már ő dönti el, mikor.MTI

 

Szavazás

Kutyavásárláskor fontos-e Önnek a törzskönyv?
 

Ki van velünk?

Oldalainkat 288 vendég böngészi